Beč

Ponovo smo se vratili da izveštavamo o najnovijim vestima sa plaćene erotske scene Beča. U tako velikom gradu, uvek postoji nešto vredno pomena.

Postoje četiri mesta koja su privukla našu pažnju i sva ona su neočekivano krenula u suprotnom pravcu od planiranog. Da vidimo šta se tačno dogodilo!

Čudna odluka novog vlasnika Scandaleux-a

Bar Scandaleux je bio lep noćni bar za zabavu sa damama koji se naširoko reklamirao na internetu. Ulaz je bio besplatan, dame su bile željne zabave sa vama, a bilo je i nekoliko soba u koje ih možete odvesti.

Međutim, kako je nedavno promenio vlasnika, stvari su krenule čudnom putanjom. Zapravo, nije se mnogo promenilo osim činjenice da će mesto od sada posećivati „gej“ populacija momaka umesto „strejt“ momaka. Dobro ste pročitali! Scandaleux je trenutno gej bar gde je fokus na muzici, plesu i go-go emisijama.

Tete a Tete Bar ponovo otvoren, ali šta može da ponudi?

Ako ste pročitali neke od naših prethodnih članaka, već ste upoznati sa tužnom pričom o  Tete a Tete-u. Njegov prethodni vlasnik, Peter Mitschkoff pronađen je mrtav nakon 35 godina vođenja kluba.

Ubrzo nakon toga, klub je bankrotirao i morao je da bude zatvoren. Nažalost, vođenje kluba bez Mičkofa nije išlo i ništa se nijo moglo učiniti kako bi ga sprečili od zatvaranja.

Od nedavno situacija se poboljšala kako je klub preuzeo novi vlasnik..

Zaista smo radoznali kako će se stvari odvijati za Tete-a-Tete, jer govorimo o mestu koje postoji decenijama. Međutim, stvari na prvi pogled ne izgledaju tako sjajno.

Za sada, Tete a Tete ima samo jednu devojku koju može da ponudi i možemo otvoreno reći da ona nije najatraktivnija dama na sceni.

Ukoliko dođe do nekih novina, saznaćemo o tome i možete očekivati buduća obaveštenja.

Alm Bar i Angelique Bar su promenili vlasnike

Alm Bar i Angelique Bar su takođe noćni klubovi koji već neko vreme postoje u Beču. Činilo se da im stvari idu dobro od vremena kada su dobili nove vlasnike. Dobili su neke devojke i ponovo uspostavili klijentelu, iako je to sigurno diglo prašinu u Beču.

Policija obično ne okleva kada nešto izgleda sumnjivo. Na ovo dizanje prašine su reagovali prilično brzo tako što su upali u oba ova mesta samo nedelju dana nakon otvaranja istih. Nije ni čudo što su se ova dva mesta tako brzo vratila na pravi put, jer dame koje tamo rade nisu imale zdravstvene knjižice (zelene karte).

Možda je to bilo privremeno rešenje da Alm Bar i Angelikue Bar zaposle devojke na crno. To svakako nije išlo u njihovu korist, jer su uhvaćeni na delu što je  rezultiralo velikim neuspehom.

Izvor