Pages Menu
Categories Menu

Novi spot ZAA pesmu “Slide Baby”

Sa ponosom objavljujemo da je izašao novi spot za pesmu Slide Baby sa aktuelnog albuma What About.

Režiju spota potpisuje Iva Pavlović, asistent režije je Ivan Grbin, direktor fotografije Lazar Bogdanović, dok je za rasvetu bio zadužen Pavilux. Spot je sniman u beograskom klubu “Underworld”.

Rediteljka Iva Pavlović govori o svojoj inspiraciji za spot i zanimljivostima sa snimanja:
“Znate onaj čuveni vic o receptu za tortu koji glasi ‘ukradeš tri jaja, pozajmiš pleh, itd’. E sada, jaja smo imali, klub ‘Underworld’ nam je pozajmio svoj prostor koji se odlično uklopio u tu vintidž priču, i čak su dozvolili Ivanu da odigra ‘sudoku’ sa nameštajem.“Slide Baby” ima taj retro zvuk i nekako je bila prava prilika da video to proprati i zanimljivo je videti članove benda u tom nekom ‘harlem time mashine’ izdanju.
Verovatno bismo snimili mnogo više i spot bi izgledao drugačije da pola benda nije zaspalo na snimanju jer su pre toga radili dve vezane svirke. Tom prilikom moram da pohvalim Jocu što je ostao budan do samog kraja, Lazara koji je snimao, i ipak uspeo da ne zaspi, ali i Sanju koja je bila srećna što nije vezana kao u prošlom spotu i što sam joj dozvolila da gleda u kameru iako je postojala mogućnost da sprži čip. Kruševačke magije se treba čuvati!”

Spot je premijerno prikazan na MTV Adria, 23.3. u 20h.